Ruptured Commons: Conference Schedule – Day 2

July 12

A B C D

9:00 am

10:30 am

10:45 am

12:00 pm

1:00 pm

2:30 pm

2:45 pm

4:00 pm

4:15 pm

5:30 pm

7:00 pm

Break

10:30 am - 10:45 am (15 min)
A, B, C, D

Disruption and Dystopia

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
A

Linguistic Disruptions

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
B

Graphic Disruptions

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
C

Rupture, Remembrance, Return

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
D

Mentor’s Lunch

12:00 pm - 1:00 pm (60 min)
A, B, C, D

Break

2:30 pm - 2:45 pm (15 min)
A, B, C, D

Borders and Boundaries

2:45 pm - 4:00 pm (75 min)
A

Resistant Poetics

2:45 pm - 4:00 pm (75 min)
B

War, Migration, and Ruptured Lives

2:45 pm - 4:00 pm (75 min)
C

Women and Activism

2:45 pm - 4:00 pm (75 min)
D

Break

4:00 pm - 4:15 pm (15 min)
A, B, C, D

Reading Dionne Brand

4:15 pm - 5:30 pm (75 min)
B

Imagined Communities

4:15 pm - 5:30 pm (75 min)
C

Volatile Masculinities

4:15 pm - 5:30 pm (75 min)
A

Evening Literary Reading

7:00 pm - 8:30 pm (90 min)
A, B, C, D

Sponsored by