Ruptured Commons: Conference Schedule – Day 5

July 15

A B C D

9:00 am

10:30 am

10:45 am

12:00 pm

1:30 pm

3:15 pm

3:30 pm

5:00 pm

Executive Meeting

9:00 am - 10:30 am (90 min)
A, B, C, D

Break

10:30 am - 10:45 am (15 min)
A, B, C, D

South African Histories

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
A

Capitalism and Identity

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
B

Beyond the Human

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
C

Disrupted Identities

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
D

Lunch & Book Launches

12:00 pm - 1:30 pm (90 min)
A, B, C, D

Health and Illness

1:30 pm - 3:15 pm (105 min)
A

Transcultural Transgression

1:30 pm - 3:15 pm (105 min)
B

Break

3:15 pm - 3:30 pm (15 min)
A, B, C, D

Sponsored by