Ruptured Commons: Conference Schedule – Day 4

July 14

A B C D

9:00 am

10:30 am

10:45 am

12:00 pm

1:00 pm

2:15 pm

2:30 pm

4:00 pm

4:15 pm

5:30 pm

7:00 pm

Break

10:30 am - 10:45 am (15 min)
A, B, C, D

Disrupting Death

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
A

Historical Ruptures

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
C

Gendered Violence

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
D

Tragedy of the Commons

10:45 am - 12:00 pm (75 min)
B

Lunch with Reading by Farzana Doctor

12:00 pm - 1:00 pm (60 min)
A, B, C, D

Theatre As Disruption

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
A

Publication and Circulation

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
B

Indigenous Speculative Fictions

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
D

Classrooms and Curricula

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
C

Break

2:15 pm - 2:30 pm (15 min)
A, B, C, D

Talking Circle VI: Teaching Place

2:30 pm - 4:00 pm (90 min)
B

Talking Circle VII: Teaching anti-racism

2:30 pm - 4:00 pm (90 min)
C

Break

4:00 pm - 4:15 pm (15 min)
A, B, C, D

Colonized Territories

4:15 pm - 5:30 pm (75 min)
A

Disrupted Communities

4:15 pm - 5:30 pm (75 min)
B

The Future of USACLALS

4:15 pm - 5:30 pm (75 min)
D

Conference Dinner

7:00 pm - 10:00 pm (180 min)
A, B, C, D

Sponsored by