Ruptured Commons: Conference Schedule Day 1

July 11

A B C D

9:00 am

10:00 am

10:30 am

12:00 pm

1:00 pm

2:15 pm

2:30 pm

3:45 pm

4:00 pm

5:15 pm

5:30 pm

Registration

9:00 am - 10:00 am (60 min)
A, B, C, D

Lunch

12:00 pm - 1:00 pm (60 min)
A, B, C, D

Migration and/as Rupture

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
B

Filming Disruption

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
C

Performance and Surveillance

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
D

Graduate Student Prize Panel 1

1:00 pm - 2:15 pm (75 min)
A

Break

2:15 pm - 2:30 pm (15 min)
A, B, C, D

Grad Student Prize Panel 2

2:30 pm - 3:45 pm (75 min)
A

South Asian Ruptures

2:30 pm - 3:45 pm (75 min)
D

Indigenous Resurgence and Renewal

2:30 pm - 3:45 pm (75 min)
B

Break

3:45 pm - 4:00 pm (15 min)
A, B, C, D

Indigenous Survivance

4:00 pm - 5:15 pm (75 min)
B

South Asian Women’s Bodies

4:00 pm - 5:15 pm (75 min)
D

National Identities and Environments

4:00 pm - 5:15 pm (75 min)
C

Break

5:15 pm - 5:30 pm (15 min)
A, B, C, D

Reception with reading by Mariam Pirbhai

5:30 pm - 7:00 pm (90 min)
A, B, C, D

Sponsored by